top of page

Voor meer charity contenten,

volg onze charity facebook pagina 

of onze charity tiktok.

Voor overige zaken kunt u mailen.

  • Facebook
  • TikTok

“….When someone has cancer, the whole family and everyone who loves them does, too….”


Op zaterdag 30 April 2022 hebben we een mooie cheque mogen overhandigen aan het Ronald McDonalds Boshuus.


Een bijzondere plek die we goed hebben kunnen steunen. 2500 Euro aan een Vakantie huis van het Ronald McDonald Kinderfonds “het Boshuus”.

Iedereen bedankt.

Bearded Bad Boys Netherlands

BG Netherlands

Bijgewerkt op: 14 apr. 2022
Charity Drive Thru Patrick en Naomi Vermeulen

Naar aanleiding van verjaardags Drive Thru van President BG Anouk Sitter op 10 januari 2021 kwam het idee om voor Patrick en Naomi Vermeulen een Drive Thru te organiseren, om ze een steuntje in de rug te geven.

Patrick en Naomi gingen op dat moment door een hele zware tijd i.v.m. de ziekte van Patrick.


Zo gezegd zo gedaan binnen 6 dagen heeft de Charity Crew een Drive Thru georganiseerd. In die 6 dagen is er heel veel werk verzet. Ideeën uitgedacht, contact met politie geweest. De Drive Thru mocht alleen doorgang vinden als we ons aan de toen geldende Corona regels hielden.


Members van de BBB en BG vonden het een super idee en gaven zich massaal op.

Dit resulteerde dat er op de dag van de Drive Thru Zaterdag 16 Januari maar liefst 103 members aanwezig waren en maar liefst 63 auto's. De auto’s waren versierd, fakkels werden afgestoken, er stond een microfoon voor een persoonlijke boodschap in te spreken, de hele dag is er gefilmd. Het was een klein feestje. Achteraf is er een filmpje gemaakt van de Drive Thru. Dit filmpje is inmiddels meer dan 150K keer bekeken.


De dag is zonder enige problemen verlopen iedereen hield zich netjes aan de regels. En het belangrijkste was dat Patrick en Naomi hadden genoten van deze Drive Thru en dat ze beide weer genoeg energie hadden om het gevecht aan te gaan met Patricks ziekte. En dat was de bedoeling voor deze 2 Toppers.


Bijgewerkt op: 14 apr. 2022

Maart 2021 zijn wij benaderd door Jaqueline Doens Maatschappelijk werker van Thomas Pretorius. Met de hulpvraag of wij iets zouden kunnen betekenen om haar te helpen om Thomas zijn droom te verwezenlijken, een Inrij Canta. Na overleg met Leaders en Charity Crew hebben wij besloten om Jaqueline Doens te helpen met haar inzamelingsactie voor een inrij Canta.

Zo gezegd zo gedaan. We hebben de koppen bij elkaar gestoken. En een plan gemaakt om deze Charity Actie tot een goed einde te brengen, er hebben Veilingen plaats gevonden om geld in te zamelen, Members van de BBB hebben donaties gedaan, mensen van buiten de club hebben gedoneerd. De Charity Actie was een groot succes want momenteel rijd

Thomas nog steeds rond in zijn Canta.
1
2
bottom of page