top of page

ride patrick & naomi
Charity Drive Thru Patrick en Naomi Vermeulen

Naar aanleiding van verjaardags Drive Thru van President BG Anouk Sitter op 10 januari 2021 kwam het idee om voor Patrick en Naomi Vermeulen een Drive Thru te organiseren, om ze een steuntje in de rug te geven.

Patrick en Naomi gingen op dat moment door een hele zware tijd i.v.m. de ziekte van Patrick.


Zo gezegd zo gedaan binnen 6 dagen heeft de Charity Crew een Drive Thru georganiseerd. In die 6 dagen is er heel veel werk verzet. Ideeën uitgedacht, contact met politie geweest. De Drive Thru mocht alleen doorgang vinden als we ons aan de toen geldende Corona regels hielden.


Members van de BBB en BG vonden het een super idee en gaven zich massaal op.

Dit resulteerde dat er op de dag van de Drive Thru Zaterdag 16 Januari maar liefst 103 members aanwezig waren en maar liefst 63 auto's. De auto’s waren versierd, fakkels werden afgestoken, er stond een microfoon voor een persoonlijke boodschap in te spreken, de hele dag is er gefilmd. Het was een klein feestje. Achteraf is er een filmpje gemaakt van de Drive Thru. Dit filmpje is inmiddels meer dan 150K keer bekeken.


De dag is zonder enige problemen verlopen iedereen hield zich netjes aan de regels. En het belangrijkste was dat Patrick en Naomi hadden genoten van deze Drive Thru en dat ze beide weer genoeg energie hadden om het gevecht aan te gaan met Patricks ziekte. En dat was de bedoeling voor deze 2 Toppers.


Comments


bottom of page